lauantai 30. toukokuuta 2020

Apua, mikrosiru tulee, oletko valmis!

 Eräs ystävä kertoi joutuneensa nolatuksi "iltanuotiolla", kahvitauolla työpaikallaan. Vertasi tunteeseen, joka Pietarilla oli istuskellessaan "vakoilemassa", kuinka Jeesuksen käy syyttäjiensä edessä. "Etkös sinäkin kuulu siihen porukkaan", saattaa vetää ns. maton alta. Ennenkuin ehtii laskemaan kymmeneen, voi valita puolens!.
Tulin ajatelleeksi, että todella rankka tunne olla vähemmistössä sellaisessa yhteisössä, jossa järki ja viisaus näyttelevät suurinta roolia. Mites, jos sattuu olemaan vielä samaa mieltä muiden älykköjen kanssa?  Eniten joutuu häpeämään " hörhöjä", jotka enimmäkseen uskovat, mitä Raamattuun on kirjoitettu. Karismaatikot, tuntuvat leijailevan toden ja harhan välimailla, älkää uskoko heitä! Onhan todennettu viisaiden toimesta, ettei mitään "salaliittoteoriaa"ole olemassa , eikä sitä pidä uskoa! Tämä oli siis sarkasmin keinoin ilmaistu.

Kyse on siis näkemyserosta, mikä maailamalla kuohuttaa kristittyjen keskuudessa. Monet merkit viittavat aikaan, joka ennustaa Jeesuksen paluuta seurakunnalle, morsiamelleen. Jos tuokin tulee puheeksi kahvihuoneessa, puna voi nousta poskille. Ja tietenkin useimmat uskovat vain Jeesuksen näkyvään paluuseen maanpäälle, jolloin kansakunnat parkuvat sodan kiroissa.

Mitä tarkoittaa: "Rauha, rauha, ei mitään hätää?" Olemmeko tuudittautuneet uskomaan, että tämä nimellinen maailman rauha kestää iankaiken. 
Olisiko kyse myös "antikristuksen rauhasta", joka maailmalle annetaan hetkeksi hänen toimestaan sitten kun seurakunta on poissa.

Mikä on peruste sille, että ko mikrosiru asennetaan ihmiseen vain luvan perästä. Eikö ole enemmänkin syytä olettaa vanhan käärmeen kieroiluun? Kysyn vaan, enempää kantaa ottamatta!

Raamatustamme löytyy "mysteereitä", joihin emme saa tyhjentävää vastaust, On ilmeistä, että tämä on jätetty tarkoituksella, että etsisimme Herraa Jeesusta itseään, emmekä esim. absoluuttista totuutta. Hän kehoitti meitä valvomaan, sillä emme tiedä määräajoista ja hetkistä muuta kuin viitteitä. Tärkeintä on siis pitää kiinni läheisestä suhteesta Herraan, siten valvoa ja pitää asiat oikeassa tärkeysjärjestyksessä.
Luukas9: 26 Joka häpeää minua ja minun sanojani, sitä Ihmisen Poika häpeää, kun hän tulee kirkkaudessaan ja Isän ja pyhien enkelien kirkkaudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti